Francesc Colomé és el nou president de la Fundació RIVUS

Colomé agafa així el relleu a Josep Monràs, qui es manté dins el patronat de l’entitat com a vocal

Francesc Colomé, president del Consorci Besòs Tordera i alcalde de les Franqueses del Vallès, ha assumit la presidència de la Fundació RIVUS, en substitució de Josep Monràs, qui es manté dins el patronat de l’entitat com a vocal. Recordem que Monràs ha estat president de la Fundació des de l’octubre de 2019, moment en què assumia el càrrec de president del Consorci Besòs Tordera (després dels comicis municipals de maig de 2019) i del qual va cessar el passat mes de juny, en deixar l’alcaldia de Mollet del Vallès, on també es manté com a regidor.

Colomé esdevé així el tercer president de l’entitat, ja que el primer va ser Joan Vila, tot coincidint també amb el seu càrrec com a president del Consorci entre els mesos de juny de 2018 i octubre de 2019.

“Assumeixo aquest càrrec amb moltes ganes i il·lusió”, ha explicat el nou president, Francesc Colomé, qui ha afegit que “és d’agrair que l’amic i company Monràs continuï ajudant a tirar endavant la Fundació com a vocal dins el patronat de l’entitat, igual que ho fa dins el Consorci mantenint-se com a vicepresident dins la Comissió Executiva”.

Per la seva banda, Josep Monràs ha puntualitzat que “continuaré donant tot el meu suport a aquesta entitat que està fent tanta i tan bona feina per a la preservació dels entorns fluvials i especialment de les conques del Besòs i de la Tordera”.

D’esquerra a dreta: Francesc Colomé i Josep Monràs durant el relleu a la presència de la Fundació RIVUS.

Articles Relacionats

Una trentena de persones participen en l'ItineraRius Let's Clean UP

L’activitat ha inclòs també un Espai RIVUS amb materials didàctics i expositius i un taller de dibuix, i una visita a l’EDAR Montornès del Vallès Prop d’una trentena de persones han participat aquest diumenge, 19 de maig, en la segona edició de l’ItineraRius Let’s Clean …