Prorrogada fins al 30 de juny la recepció de treballs per participar en la VI edició del Premi de Treballs Acadèmics Sergi Mingote

El certamen s’adreça a estudiants de Batxillerat i Cicles Formatius que hagin dedicat els seus treballs de recerca o de curs a temes relacionats amb l’aigua i/o rius i entorns fluvials.

La Fundació RIVUS ha decidit ampliar el termini de presentació de treballs de recerca i de curs per prendre part en la VI edició del Premi de Treballs Acadèmics Sergi Mingote. Inicialment, la data límit finalitzava avui, 4 de juny, però finalment s’ha decidit prorrogar-ho fins al 30 de juny davant les propostes rebudes durant els darrers dies.

 Els estudiants que hi vulguin participar poden presentar els seus treballs segons s’indica a les Bases, disponibles a la web de la Fundació RIVUS. L’objectiu d’aquests premis és promoure i reconèixer els estudiants que fan recerca i anàlisi d’aspectes relacionats amb l’aigua i els entorns fluvials, preferentment de les conques del Besòs o de la Tordera.

Cada any, es reparteixen més de 1.000 euros en premis i es reconeixen alumnes i centres educatius, amb l’objectiu de fomentar l’estudi d’aquests àmbits entre els joves.

Articles Relacionats