Visita guiada a l’EDAR Santa Eulàlia per donar a conèixer a la ciutadania el viatge de les aigües residuals

L’Estació Depuradora d’Aigües Residuals (EDAR) Santa Eulàlia (vegeu ubicació aquí) obrirà les seves portes el pròxim dissabte 25 de març, a les 11 hores, per dur a terme una visita guiada adreçada a tota la ciutadania.

L’activitat, organitzada per la Fundació RIVUS i el Consorci Besòs Tordera, s’ha anomenat “Vols conèixer el viatge de les aigües invisibles?” i té per objectiu difondre i explicar in situ la gran tasca que fan aquest tipus d’instal·lacions per rebre, tractar i retornar al medi natural l’aigua residual que generen llars, indústries i tota mena d’establiments de manera diària per al seu normal funcionament.

La visita, emmarcada dins el projecte H2O Connecta, és gratuïta i requereix inscripció prèvia en aquest enllaç, ja que té aforament limitat, i no és recomanada per a menors de 8 anys. La durada prevista de l’activitat és de dues hores.

Sobre el projecte H2O Connecta
El projecte H2O Connecta té com a principal objectiu contribuir en la millora de la connexió riu-societat per a una major valorització de l’entorn immediat. Està finançat per la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) del Ministerio de Ciencia e Innovación i compta també amb cofinançament del Consorci Besòs Tordera.

Articles Relacionats