Campanya “Els rius a les teves mans”

Llences l’oli de la cuina per la pica? Llences els medicaments caducats o que ja no necessites pel vàter? I les tovalloletes humides, les pintures o d’altres dissolvents? Tens jardí a casa… com et desfàs de les restes de poda? Fas servir les papereres? Aquestes són només algunes de les accions que, potser estem fent malament i, de retruc, perjudicant els nostres entorns fluvials.

La campanya de conscienciació i pedagogia ciutadana “Els rius a les teves mans”, creada pel Consorci Besòs Tordera i impulsada ara per la Fundació RIVUS, posa sobre la taula de quina manera hem d’actuar per posar fre a totes aquestes problemàtiques que ocasionen danys i alteren la qualitat dels nostres rius i els seus entorns.

Feta amb un to divertit, original i fresc, aquesta campanya posa l’accent en 9 actuacions concretes que s’han d’evitar per millorar l’estat dels nostres rius. Es tracta de corregir determinats hàbits, alguns diaris i d’altres més puntuals, uns que fem a casa i altres quan visitem la natura, que repercuteixen directament en la salut dels nostres entorns fluvials.

Des d’aquí et convidem també a què ens ajudis a difondre tots aquests missatges i comparteixis tot aquest material per les teves xarxes socials. No t’oblidis de fer servir l’etiqueta #elsriusalestevesmans.

Tenim els rius a les nostres mans. Fem-ho bé!

Vídeos

Cartells